Μαθήματα ασφαλούς οδήγησης ποδηλάτου

Συμβουλές για μικρούς και μεγάλους έτσι ώστε να κινούνται με ασφάλεια όταν κάνουν ποδήλατο. Στον ποδηλατόδρομο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος στις 25 Φεβρουαρίου στις 10 το πρωί, εκπαιδευτές ποδηλάτου καλούν ενήλικες και παιδιά 10 χρονών και πάνω, να παρακολουθήσουν μαθήματα ασφαλούς οδήγησης. Δίνουν οδηγίες για το πώς πρέπει να κινούμαστε στο δρόμο και σε τι πρέπει να δίνουμε μεγάλη προσοχή.

Πριν από κάθε βόλτα εξειδικευμένοι τεχνικοί ποδηλάτου ελέγχουν τα ποδήλατα για τυχόν μικροδιορθώσεις. Οι συμμετέχοντες μπορούν να χρησιμοποιούν τα δικά τους ποδήλατα ή να νοικιάσουν από το ΚΠΙΣΝ. Περισσότερες πληροφορίες για την διαδικασία ενοικίασης μπορείτε να βρείτε εδώ: https://snfcc.easybike.gr/el/

Για την καλύτερη διεξαγωγή της εκδήλωσης προτείνεται να βρίσκεστε στον χώρο διεξαγωγής 30′ νωρίτερα ώστε να έχετε τον απαραίτητο χρόνο για την ολοκλήρωση της διαδικασίας ενοικίασης πριν από την έναρξη της εκδήλωσης. Απαραίτητη προϋπόθεση για τα παιδιά είναι ότι θα πρέπει να συνοδεύονται από έναν ενήλικα.

Σχεδιασμός-Υλοποίηση: MBike