Κάθε τέλος γεννάει μια νέα αρχή!

Ο Δεκέμβριος είναι το τέλος ενός κύκλου

Αυτό το Σαββάτο, 16 Δεκεμβρίου στις 10.45 μέχρι τις 12.15 ένα χριστουγεννιάτικο δώρο από τη Valerie και το Yoga House περιμένει όσους βρεθούν στο σημείο. Η πρακτική  αυτή τη φορά θα πάρει μια διαφορετική μορφή. Θα είναι ένας συνδυασμός γιόγκα και NLP Life Coaching με στόχο να  βοηθήσει στην καινούργια αρχή που γεννιέται μετά από κάθε τέλος.
Σκέφτεσαι τη χρονιά που πέρασε, τα χρόνια που πέρασαν, τον εαυτό σου, τους άλλους… τη ζωή σου. Αυτή που έχεις κι αυτή που θα ήθελες να έχεις…

Ο Δεκέμβριος είναι το τέλος ενός κύκλου. Είναι μια αυθόρμητη και πολλές φορές ασυνείδητη, στιγμή απολογισμού της ζωής μας μέχρι σήμερα. Είτε έχουμε θέσει στόχους για το μέλλον είτε όχι, αυτό που θέλουμε όλοι είναι μια καλή αρχή. Για αυτό με αφορμή το μάθημα, θα ταξιδέψουμε μέσα στο χρόνο, μέσα από τους διαφορετικούς κύκλους ζωής. Θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις ένα συνειδητό απολογισμό, να αφήσεις ότι δεν σου είναι χρήσιμο και να συλλέξεις ότι σε ενδυναμώνει για την καινούργια αρχή. Η πρακτική του κάθε μαθητή θα πάρει μια άλλη διάσταση.

Yoga House
Αγαθάρχου 12, 2ος όροφος,
Μοναστηράκι – Ψυρρή
210 3450020