Κορεατική Πολιτιστική Εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη

Κορέα κι Ελλάδα σε γκρο πλαν

Με την προβολή μιας διασκεδαστικής περιπέτειας από την Κορέα συμμετέχει το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης στην Κορεατική Πολιτιστική Εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη, που διοργανώνει από την Τετάρτη 10 έως την Κυριακή 14 Μαΐου 2017 η Πρεσβεία της Δημοκρατίας της Κορέας.  Πιο συγκεκριμένα, την Παρασκευή 12 Μαΐου στην αίθουσα Τζον Κασσαβέτης (Αποθήκη 1, Λιμάνι), θα προβληθεί η ταινία “The Thieves” του Τσόι Ντονγκ Χουν, με ελεύθερη είσοδο. Τις εκδηλώσεις της Κορεατικής Πολιτιστικής Εβδομάδας στη Θεσσαλονίκη, που πραγματοποιούνται στο πλαίσιο των πολιτιστικών ανταλλαγών μεταξύ της Δημοκρατίας της Κορέας και της Ελλάδας.


Η ταινία
Είσοδος ελεύθερη – Εισιτήρια μηδενικής αξίας θα διατίθενται στα ταμεία του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης την ημέρα της προβολής.

The Thieves
(Νότια Κορέα, 2012)
Σκηνοθεσία – σενάριο: Choi Dong Hoon / Τσόι Ντονγκ Χουν. Με τους: Yun-seok Kim, Jung-jae Lee, Hye-su Kim. Έγχρωμη, 135΄.
Ένας διαρρήκτης και η συμμορία του προσεγγίζονται από έναν παλιό συνεργό τους που τους προτείνει να κλέψουν ένα διαμάντι αξίας 20 εκατομμυρίων δολαρίων από την ερωμένη ενός κινέζου κακοποιού.

Πέμπτη 11 έως Κυριακή 14 Μαΐου
Συμμετοχή στη Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης (HELEXPO, Περίπτερο 13, stand 76).
Δωρεάν είσοδος