«Ονειροτοπία»

Στον κόσμο της Περμακουλτούρας

Η περιπετειώδης ακροβάτισσα Ρίνα Τουμπαρίνα, προσγειώνεται με μια ανάποδη κολοτούμπα στην Ονειροτοπία, προκειμένου να συναντήσει τη μυστηριώδη περμακουλτουρίστρια Τίνα Κομποστίνα και μαζί να παρασύρουν, με χορευτικά και ζαρζαβατικά, με κέφι και χαρά, μικρούς και μεγάλους στο μοναδικό, φαντασμαγορικό, ανεπανάληπτο Κόσμο της Περμακουλτούρας. Σε αυτό το πολυεργαστήρι, μαθαίνουμε πως να ζούμε περμακουλτουρίστικα. Μυρίζουμε τα αρώματα, παρατηρούμε τα χρώματα, εκτρέφουμε σκουπιδοφάγους με ροζ προβοσκίδες στη φάρμα σκουληκιών, μαζεύουμε το φαγητό μας από τον κήπο μας, φυτεύουμε σποράκια που γίνονται λαχανικάκια, ζωγραφίζουμε τα όνειρά μας, φυλάμε τους σπόρους μας και τους βάζουμε στα μουσικά μας όργανα, μαθαίνουμε πως όλα αυτά που χρειαζόμαστε είναι μπροστά μας και άλλα πολλά που θα τα πούμε μόνο από κοντά γιατί είναι τα δικά μας μυστικά!


Τον τελευταίο ενάμισι χρόνο το Ονειρόστατό της έχει προσαράξει στο Αγρόκτημα του Μικρού Καλλιεργητή, με τον οποίο συγκαλλιεργούν σπάνια είδη φρούτων και λαχανικών, συ-μαγειρεύουν μακαρονάδες, μαρμελάδες, και γλυκιές βυσσινάδες, συμαζεύουν τα ασυμαζευτα και συζούν με τη Μόλλυ την Τσαχπίνα Γουρουνίτσα, τον Τράγο το Θεμιστοκλή, το Νευρικό Πειρατή και πολλά πολλά άλλα ζώα, φυτά και πουλιά, συνδημιουργώντας τα όνειρά τους.
Μιλά τη γλώσσα της καρδιάς, ακούει τη γλώσσα του σώματος, αφουγκράζεται τη γλώσσα της φύσης, τραγουδά στη γλώσσα των πουλιών και ενίοτε μεταφράζει τη γλώσσα των παιδιών.
Κατάλληλο για παιδιά
Σάββατο στις  7 Οκτωβρίου 1:30 μ.μ. – 3 μ.μ. στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών