Πασχαλινο bazaar 2018

Μεγάλο bazaar με πασχαλινά είδη, χειροτεχνήματα, είδη δώρων, κοσμήματα, δημιουργίες από ανακυκλώσιμα υλικά,second hand, delicatessen,προιόντα απο μέλι, αντίκες, καλυντικά με βάση το ελαιόλαδο , αξεσουάρ,προιόντα περιποίησης, βινύλια, μικροέπιπλα, νηστήσιμα προιόντα , χειροποίητες δημιουργίες και δράσεις για τα παιδιά.Το παλιό και το καινουργιο σ ενα μοναδικό συνδυασμό !

Το κόστος συμμετοχής στο παζάρι είναι συμβολικό για να μπορούν όλοι οι χειροτέχνες, δημιουργοί “τεχνης”, καθώς επίσης και μικροί παραγωγοί ποιοτικών προιόντων, να παρουσιάσουν , να εκθέσουν και να πουλήσουν τα προιόντα τους, επικοινωνόντας με το ευρύ κοινό. Με τον τρόπο αυτό, θα μπορεί να πουλήσει εύκολα ο κάθε δημιουργός – παραγωγός, χωρίς υπερβολικές επιβαρύνσεις, ενώ ο καταναλωτής θα βρεί όμορφα, ποιοτικά και πρωτότυπα προιόντα και αντικείμενα σε μοναδικές τιμές.

Στο κόστος συμμετοχής περιλαμβάνονται: φωτισμός, φύλαξη, καθαριότητα και προβολή του bazaar. Για ο,τιδήποτε επιπλέον της βασικής δομής οπως: εξέδρα, ψυγείο, επιπλέον κατασκευές, έπιπλα, θα πρέπει να ζητηθεί εγκαίρως με την δήλωση συμμετοχής.

Στις 30 Μαρτιου στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, Πύλη ΧΑΝΘ