Οπλίστε κάμερες! Φωτο βόλτα στον Υμηττό

Την Κυριακή 29.10.17 η Φωτογραφική Ομάδα του καλλιτεχνικού σχολείου Ash In Art , η Περιπατητική Ομάδα Υμηττού Π.Ο.Υ και οι Free Motorbikers team συνδιοργανώνουμε μια καταπληκτική ” Φωτο βόλτα στον Υμηττό “!
Μία εξαιρετική διαδρομή στον Υμηττό μας περιμένει την Κυριακή 29.10 το πρωί μέχρι το μεσημεράκι. Εκεί ψηλά υπάρχει ένα μυστικό (και πολύ περισσότερα) που θα έχουμε την ευκαιρία να το ανακαλύψουμε αφού θα περπατήσουμε σε μία ήπια αλλά σπαρμένη με πολλές αρχαιότητες και βυζαντινά ερείπια διαδρομή, μόλις 4 χλμ, και διάρκειας 1,5 ώρας με βαθμό δυσκολίας 1 (εύκολη).

Η θέα του λεκανοπεδίου μέχρι τον Πειραιά είναι συγκλονιστική και θα την έχουμε διαρκώς δίπλα μας ενώ τα θέματα της φωτογράφισης θα είναι ποικίλα, με τις αντίστοιχες οδηγίες προς όλους. Οπλίστε κάμερες! Η παρέα γίνεται ένα! Στο τέλος της μοναδικής αυτής διαδρομής η ομάδα θα καθίσει στη Καλοπούλα, το αναψυκτήριο του Δήμου Καισαριανής. που βρίσκεται μέσα στο αισθητικό δάσος!

ΣΗΜΕΙΟ ΣΥΝΑΤΗΣΗΣ η μονή Καισαριανής ώρα 9.00 π.μ.
Λόγω της μη μεγάλης δυνατότητας χώρου για παρκάρισμα των οχημάτων, παρακαλώ να χρησιμοποιούμε όσο το δυνατόν λιγότερα οχήματα για την άφιξη μας στο σημείο συνάντησης.
Μπορείτε να έρθετε και στο χώρο συνάντησης φτάνοντας στο τέρμα των λεωφορείων του 224 Καισαριανή -Πολύγωνο και στη συνέχεια πεζοπορώντας για 1,5 χλμ κατά μήκος του δρόμου, έως τη μονή Καισαριανής (μονόδρομος).

Προσπαθούμε κάθε Κυριακή να συνδυάσουμε την πεζοπορία με δράσεις που μας χαρίζουν όμορφες στιγμές, γνώσεις και να αυξάνουμε την δημιουργικότητα μας! Τα υπόλοιπα είναι γνωστά:
Όσοι ακολουθήσουν τη διαδρομή θα χρειαστούν Μπατόν, μποτάκια, δεύτερη μπλούζα, νερό και ενεργειακή τροφή (μπάρες – αποξηραμένα φρούτα κλπ), ατομικό φαρμακείο μαζί μας!
***ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ, ΑΝ ΚΑΙ ΙΔΙΑΊΤΕΡΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ, ΈΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙ ΓΑΝΤΑΚΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΑΚΟΥΛΙΤΣΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ!
Ένα σκουπίδι να μαζεύει ο καθένας μας κάθε φορά που περπατάμε στον Υμηττό, σε μικρό χρονικό διάστημα θα ξαναγίνει καθαρός!!!