“Στην σκιά των 4 γιγάντων”

Θερινό σινεμά στην ταράτσα

Μπαίνοντας στο καλοκαίρι, ανεβαίνουμε στην υπέροχη ταράτσα του κτιρίου όπου στεγάζονται οι Reflex Photographers για βραδιές κλασσικού, θερινού σινεμά!
Πρώτη ταινία του κύκλου καλοκαιρινών προβολών: “Στην σκιά των 4 γιγάντων” του Alfred Hitchcock! Γυρισμένο το 1959, ανάμεσα στον «Δεσμώτη του Ιλίγγου» και το «Ψυχώ», το «Στη σκιά των τεσσάρων γιγάντων» είναι ένα άψογο δείγμα της καλύτερης δημιουργικής περιόδου του Αλφρεντ Χίτσκοκ. Διαθέτει όλα τα κλασικά στοιχεία μιας ταινίας Hitchcock – αγωνία, μυστήριο, ένα συναρπαστικό cast και μερικές από τις πιο θρυλικές σκηνές της φιλμογραφίας του ιδιοφυούς σκηνοθέτη.


Ο Ρότζερ Θόρνχιλ, ένας Νεοϋορκέζος διαφημιστής, βρίσκεται ξαφνικά μέσα σε ένα ατέλειωτο μπλέξιμο, που απειλεί διαρκώς τη ζωή του.Από μια παρεξήγηση που θα οδηγήσει σε φόνο μέσα στο κτίριο των Ηνωμένων Εθνών, ο Θόρνχιλ θα θεωρηθεί ότι είναι ο πράκτορας Κάπλαν. Από εκείνη τη στιγμή θα αρχίσει μια ατελείωτη καταδίωξη σε ολόκληρη την Αμερική, από το κτίριο του ΟΗΕ, μέχρι το βουνό Ράσμορ, όπου βρίσκονται σκαλισμένα τα κεφάλια των προέδρων της Αμερικής, των «τεσσάρων γιγάντων» της ελληνικής απόδοσης του τίτλου.

Δωρεάν είσοδος     Σάββατο στις 9:30 μ.μ. – 12 π.μ. 10 Ιουνίου στις 9:30 μ.μ. μέχρι 11 Ιουνίου στις 12 π.μ.   Reflex Photographers Ηούς 27, Πετράλωνα