Τα comics πάνε στο παζάρι!

Comicdom bazaar

Έχοντας το καλοκαίρι νωπό ακόμα στη μνήμη μας και σε μια προσπάθεια να ξεκινήσουμε όσο πιο ευχάριστα γίνεται τη νέα σεζόν, το Comicdom προσκαλεί τους φίλους των comics σε ένα ακόμη Comicdom Bazaar! Την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου, θα έχετε και πάλι την ευκαιρία να εμπλουτίσετε και να ανανεώσετε τις συλλογές σας, με μια επίσκεψη στο Impact Hub Athens (Καραϊσκάκη 28, Ψυρρή).


Οι ιδιώτες που θα δηλώσουν συμμετοχή θα έχουν τη δυνατότητα να εκθέσουν προς πώληση comics από τις συλλογές τους, ενώ οι συλλέκτες και αναγνώστες που θα επισκεφτούν το event, θα έχουν την ευκαιρία να ψάξουν και να επιλέξουν ανάμεσα σε χιλιάδες τεύχη!

Παράλληλα, όσοι από τους επισκέπτες του Bazaar επιλέξουν να γίνουν συνδρομητές στην Athens Comics Library, που επίσης στεγάζεται στο Impact Hub Athens, την ημέρα της εκδήλωσης, θα έχουν έκπτωση 25% στις ετήσιες συνδρομές και 20% στις εξάμηνες!

Οπλιστείτε με θετική διάθεση, ντυθείτε σε layers για να είστε προετοιμασμένοι για κάθε τερτίπι του καιρού και επισκεφτείτε τον υπέροχο εσωτερικό χώρο του Impact Hub Athens, συνδυάζοντας την κυριακάτικη βόλτα σας με πάρα πολλά και υπέροχα κομιξάκια!