Το έτος του “Πύρινου Κόκκορα”

Έρχεται η Κινέζικη Πρωτοχρονιά

Το Εαρινό Φεστιβάλ, είναι ευρέως γνωστό ως Κινέζικη Πρωτοχρονιά στη Δύση και είναι το πιο σημαντικό παραδοσιακό φεστιβάλ, αλλά και η πιο σημαντική γιορτή για τις οικογένειες στην Κίνα. Πρόκειται για μια επίσημη αργία, κατά την οποία οι περισσότεροι Κινέζοι έχουν 7 ημέρες απουσίας από την εργασία.
Το 2017 είναι το έτος του “Πύρινου Κόκορα’’. Η Χρονιά του Κόκορα δεν θεωρείται καλή για τους ‘’Κόκορες’’. Οι Κόκορες θεωρούνται εργατικοί, πολυμήχανοι, θαρραλέοι και ταλαντούχοι.

Το Πολιτιστικό Κέντρο Σαολίν ΤσανΓουΓι Ελλάδος – Shaolin Temple Greece 希腊少林寺 διοργανώνει, όπως κάθε χρόνο, προσκαλεί τους Αθηναίους το Σάββατο 28 Ιανουαρίου στις 7 το απόγευμα για την της Κινέζικης Πρωτοχρονιάς του 2017, την χρονιά του Πύρινου Κόκορα!

Η ημέρα θα περιλαμβάνει:

Στις 17:00 όσοι επιθυμούν μπορούν να παρευρεθούν στην τελετή της Κινέζικης Πρωτοχρονιάς, όπου όλοι μαζί θα ευχηθούμε Ειρήνη και Ευτυχία για όλο τον κόσμο.
Από τις 19:00 έως τις 21:00
Πολλά παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους.
Θα γίνει παρουσίαση παραδοσιακού Σαολίν από τους σπουδαστές του Κέντρου μας!
Θα υπάρχει λαχειοφόρος αγορά.Με την αγορά λαχνού συμμετέχετε στην κλήρωση με δώρα, με πρώτα δώρα, 50% έκπτωση στο αεροπορικό εισιτήριο του επόμενου Πολιτιστικού μας ταξιδίου στην Κίνα!!! Και για την παιδική κλήρωση, ένα τηλεκατευθυνόμενο τετρακόπτερο με χειριστήριο!!! Για την αγορά λαχνού απευθύνεστε στη Γραμματεία.Η συμμετοχή ισχύει για όλους, σπουδαστές και μη.
Θα σερβίρονται ” Κινέζικα Ντάμπλινγκς ” που είναι παράδοση στην Κίνα και φέρνουν καλοτυχία!
– Επίσης θα υπάρχει παραδοσιακό Κινέζικο φαγητό του Ναού Σαολίν!

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη στο Shaolin Temple Greece( Πρεβέζης 84-86, Αθήνα)