Το μικρό Φεστιβαλάκι του Ναυπλίου

Φεστιβαλάκι Θεατρικής Παραγωγής 2017

Για τρίτη χρονιά οι φοιτητές του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου οργανώνουν Φεστιβαλάκι Θεατρικής Παραγωγής σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Ναυπλιέων – ΔΟΠΠΑΤ. Οι παραστάσεις τους συνδυάζουν τις γνώσεις που αποκόμισαν από την τετραετή φοίτησή τους στο Τμήμα Θεατρικών Σπουδών και έχουν ως στόχο να επικοινωνήσουν τις καλλιτεχνικές τους ανησυχίες με ένα ευρύτερο κοινό.

Το Φεστιβαλάκι Θεατρικής Παραγωγής 2017 οργανώνεται στο πλαίσιο του μαθήματος «Θεατρική Παραγωγή», το οποίο διδάσκεται αποκλειστικά στο Τμήμα Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Εννέα ομάδες παρουσιάζουν τις παραστάσεις τους με έργα της επιλογής τους στο Ναύπλιο στις 1-6 Ιουνίου 2017.

Φέτος για πρώτη φορά 2 ομάδες που παίρνουν μέρος στο Φεστιβαλάκι Θεατρικής Παραγωγής 2017, θα συμμετέχουν στις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου 2017: το καλλιτεχνικό σύνολο Θέατρο Πλαστελίνης με την παράσταση Οιδίπους συμμετέχει στις «παράλληλες δράσεις στην Αργολίδα» και η ομάδα Mementaλ Theatre Group θα συμμετάσχει στις 26 και 27 Ιουνίου στην δράση «άνοιγμα στην πόλη – Πειραιάς, Έρωτας ή τίποτα. Ιστορίες του Πειραιά» με την παράσταση Άκου μικρέ,.