Χάρτινη πόλη

Μια πόλη φτιαγμένη από τα παιδιά για τα παιδιά!

To Σάββατο 10 και την Κυριακή 11 Ιουνίου τo The HUB Events και το Bobos Arts Events παρουσιάζουν στο Pop Up 123 την Χάρτινη Πόλη, μια πρωτότυπη διαδραστική εγκατάσταση, στην όποια μικροί και μεγάλοι καλούνται να περιηγηθούν, να πειραματιστούν, να συνεργαστούν και να δημιουργήσουν.
Ένα εικαστικό παιχνίδι στο όποιο η φαντασία και το ομαδικό πνεύμα παίζουν πρωταρχικό ρόλο.
Σε ένα ενιαίο βιομηχανικό χώρο 250 τμ, τα παιδιά καλούνται να χτίσουν την δική τους πόλη. Με την καθοδήγηση εμψυχωτών και αντλώντας έμπνευση από τα ήδη υπάρχοντα στοιχεία στο χώρο, τα παιδιά μαζί με τους γονείς/συνοδούς τους αφήνονται ελεύθερα να βιώσουν την ξεχωριστή αυτή εμπειρία δημιουργώντας τις δικές τους κατασκευές/εγκαταστάσεις –ή τροποποιώντας τις ήδη υπάρχουσες- οι οποίες στη συνέχεια θα αποτελέσουν μέρος του συνόλου.

Με πρώτες ύλες ευτελή υλικά, όπως χαρτοκιβώτια, χαρτόνι, πολύχρωμες αυτοκόλλητες ταινίες, εφημερίδες, κόλλες και ψαλίδια, μικροί και μεγάλοι μετατρέπονται σε αρχιτέκτονες, πολεοδόμους, συγκοινωνιολόγους, μηχανικούς για να κατασκευάσουν, και στη συνέχεια να κατοικήσουν, τις δικές τους πόλεις, γειτονιές, πλατείες, δρόμους.

Για παιδιά από 5 έως 12 ετών και τους γονείς-συνοδούς τους. 
Σχεδιασμός – Υλοποίηση: Έλλη Δαβάκη & Ελεάνα Μαργαρίτη
Pop up 123 @ Thission Lofts, Πειραιώς 123, Κ. Πετράλωνα
Σάββατο 10 & Κυριακή 11 Ιουνίου
Ώρες: 11.00 – 19.00
Τηλέφωνα: 210 3411009, 698 6008523
Εισιτήριο: 5€